Opis produktu
Opis produktu:
Piece cukiernicze modułowe elektryczne na stojaku.
- każdy moduł na 4 blachy 600×400 mm lub 2 blachy 600×800 mm
- temperatura każdego modułu regulowana indywidualnie od 0 do 300 stopni C,
- zaparowania na każdej komorze wypiekowej;
- oświetlenie wewnętrzne każdej komory;
- każda komora wyposażona w kamienną płytę hertową;
- łatwa obserwacja wypiekanego produktu, dzięki dużym przeszklonym drzwiom wsadowym;
- odrębna regulacja grzania góry i dołu (dwa termostaty regulacyjne na każdą komorę);
- każdy moduł włączany osobno;
- czytelny panel sterujący;
- szybkie nagrzewanie;
- okap zamontowany nad piecem;
- stojak pod piecem;
- niezbędna dokumentacja techniczna.
Specyfikacja techniczna
Weber Pastry Oven | Weber Pastry Oven | Weber Pastry Oven | |
---|---|---|---|
typ | 2.Z | 4.Z | 8.Z |
moc 1 komory (kW) | 7,0 | 9.0 | 10,5 |
powierzchnia wypiekowa 1 komory (m2) | 0,5 | 1,0 | 2,0 |
wymiary zew. komory wypiekowej (mm) | 980x1340x300 | 1580x1340x300 | 1580x2130x300 |
wymiary wew. komory wypiekowej (mm) | 620x860x170 | 1220x860x170 | 1220x1740x170 |