Opis produktu
Piece cukiernicze modułowe elektryczne na stojaku.
- każdy moduł na 2 blachy 600×400 mm lub 1 blachę 600×800 mm
- temperatura każdego modułu regulowana indywidualnie od 0 do 300 stopni C,
- oświetlenie wewnętrzne każdej komory;
- każda komora wyposażona w kamienną płytę hertową;
- łatwa obserwacja wypiekanego produktu, dzięki dużym przeszklonym drzwiom wsadowym;
- odrębna regulacja grzania góry i dołu (dwa termostaty regulacyjne na każdą komorę);
- każdy moduł włączany osobno;
- czytelny panel sterujący;
- szybkie nagrzewanie;
- okap zamontowany nad piecem;
- stojak pod piecem;
- niezbędna dokumentacja techniczna.
Specyfikacja techniczna
Weber Pastry Oven | Weber Pastry Oven | |
---|---|---|
typ | 2.0 | 2.Z* |
moc 1 komory (kW) | 4,0 | 7,0 |
powierzchnia 1 komory (m2) | 0,5 | 0,5 |
wymiary zew. komory wypiekowej (mm) | 980x1340x300 | 980x1340x300 |
wymiary wew. komory wypiekowej (mm) | 620x860x170 | 620x860x170 |