Opis produktu
W naszej ofercie znajdą Państwo aparaty załadowcze do pieców piekarniczych. Jakość wykonania, użyte do produkcji komponenty i sprawdzone przez lata rozwiązania techniczne dają gwarancję długotrwałej używalności.
Dzięki zastosowaniu w swojej piekarni aparatów załadowczych, oprócz równomiernego rozłożenia chlebów w komorze wypiekowej, zaoszczędzicie również Państwo czas samego załadunku. Czas załadunku ma znaczenie, jeśli weźmiemy pod uwagę fakt, że podczas przedłużającego się załadunku pieca, np. łopatą, bardzo szybko wystudza się komora pieca. Odzyskanie tej temperatury w czasie dłuższym niż 20 minut powoduje, że pieczywo wysusza się w piecu, aż ten uzyska odpowiednią temperaturę wypieku.
- trwała i lekka konstrukcja;
- wykonane z profilu aluminiowego;
- rolki wyposażone w łożyska;
- trwałe płótna-100% bawełny.
Wykonujemy aparaty wg indywidualnego zamówienia Klienta.